2022-01-05 07:51:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Lassan, de biztosan haladsz kitűzött céljaid felé

Napi horoszkóp január 5-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a bolygók merőben új megvilágításba helyeznek néhány, a magánéletedet érintő, régebbi eseményt. Megértesz dolgokat, sőt egyik barátod viselkedését is, sok minden a helyére kerül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Alaposan át kell szervezned a programodat, hogy mindennel végezz. Talán le kell mondanod a pároddal közös esti kimenőt is. Számíthatsz rá, hogy mosolyszünet lesz a válasz, amit most nehezen tudsz kivédeni ígéretekkel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Még te magad is meglepődsz, mennyire aktív és célratörő vagy. Nem szívesen fogadod a baráti tanácsokat, inkább a megérzéseidre hallgatsz. És az eredmények téged igazolnak: anyagilag is, erkölcsileg is olyan sikereket könyvelhetsz el hamarosan, amiért irigyel majd a környezeted.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma feltétlenül szentelj több időt a szerelemre, mert egy Ráknál az érzelmi bizonytalanság kihat nemcsak a munkakedvre, de minden másra, így még az egészségedre is. Egy romantikus este sokat segíthet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lassan, de biztosan haladsz kitűzött céljaid felé. Befolyásos pártfogóid segítségére ugyan nem nagyon számíthatsz, viszont a háttérből újabb és újabb támadásokra annál inkább. Mivel mindenáron győzni akarsz, mindent elkövetsz, hogy bebizonyítsd: nincs más, aki rátermettebb nálad.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Remek nap, remek energiákkal. Az évkezdés stresszén már túl vagy, és lelkesen vágsz bele az új tervek megvalósításába. Siker és szerencse kíséri a lépteidet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha azt tapasztalod, hogy mintha mostanság elfáradt volna a kapcsolatod, vagy túl sokat vitatkozol a pároddal, akkor érdemes volna önmagaddal is szembe nézni: vajon mit vársz a másiktól és vajon azt adod-e neki, amire szüksége van?


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hagyatkozz belső iránytűdre, és ne a jóakarók tanácsaira. Anyagi helyzetedben egy baráti társulás, vagy egy váratlan megbízás hoz kedvező fordulatot. Cserébe azonban olyan munkát is el kell végezned, amihez nem igazán fűlik a fogad.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold együttáll a Jupiterrel a Halak jegyében. Ez többek közt új barátokat is hozhat az életedbe, akik egy kicsit átformálják a világhoz való viszonyodat, értékrendjedet. De leginkább az érzelmekről, a szerelemről vallott eddigi nézeteidben következhet be gyökeres változás.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók nagyon érdekes ötletekkel ajándékoznak meg. De lesz néhány próbatétel is. A problémák azonban inkább a javadra válhatnak. Hiszen megvan az a képességed, hogy vészhelyzetben minden erődet és figyelmedet az adott probléma megoldására tudd koncentrálni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új ismertségeket jeleznek a bolygók. Azokkal, akiket ezekben a napokban fogadsz a barátságodba, hamar közös nevezőre juttok, és sok újat tanulsz tőlük.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold együttáll a Jupiterrel a Halak jegyében. Ez nagyon kedvező fordulatokat, pozitív élményeket ígér minden téren! Egy találkozás lelkiekben is gazdagít, és ha szingli vagy, az új szerelmet is jelentheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: